KW DDC ECU-schroefkits

KW DDC ECU-schroefsets

KW Dynamic Damping Control ECU
Individualiteit met één druk op de knop.

De KW DDC-schroefsets maken deel uit van het intelligente ophangingssysteem KW iSuspension. Dit combineert de voordelen van een adaptief dempersysteem met een voertuigspecifieke ophangingssysteem voor de aftermarket. De schroefsets zijn beschikbaar in twee versies: KW DDC ECU met aansturingsmogelijkheden via de KW-app en KW DDC Plug & Play voor bepaalde voertuigmodellen, waarmee de fabrieks-ophangingsconfiguratie kan worden aangepast.

De adaptieve KW DDC ECU-schroefsets kunnen worden versteld binnen het TÜV-geteste verlagingsbereik. De vuilbestendige trapeziumdraad en de composietrand zorgen voor jarenlang verstel- en gebruiksgemak. De verlaging kan worden gedaan via de composiet-veerrand op het schoksysteem of op de in hoogte verstelbare schroefbus aan de achterkant van het voertuig. Overal ter wereld vertrouwen sportieve rijders, autofabrikanten en tuners op onze KW-technologie “made in Germany”.

Elke KW-schroefset wordt geproduceerd in ons hoofdkantoor in het Duitse Fichtenberg. Tijdens het productieproces wordt elke set onderworpen aan uitgebreide stresstests; hij moet voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden van KW, die verder gaan dan OEM-kwaliteit. Er geldt een garantie van meerdere jaren op meer dan 4.600 producten. Wanneer de set wordt geïnstalleerd bij een gespecialiseerde KW-dealer, loopt de garantie op tot vijf jaar. Momenteel zijn er KW DDC ECU-schroefsets met app-aansturing beschikbaar voor Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen en Range Rover Evoque.

kw_ddc_03

Elektronische retrofit-demperverstelling, gecombineerd met de voordelen van een KW-schroefset.
– Met optionele app-aansturing
– Drie dempconfiguraties: Comfort, Sport en Sport+
– Bediening via de retrofit-knop of de optionele app
– Gepersonaliseerde configuraties met de KW DDC App

KW DDC-knop: 1 knop, 3 keer zoveel mogelijkheden
Met de KW DDC ECU-schroefset wordt er een “KW DDC-multiselectieknop” meegeleverd. Hiermee kan de gebruiker rechtstreeks vanuit de cockpit kiezen tussen de KW DDC-rijmodi “Comfort”, “Sport” en “Sport+”. Hier verandert de KW DDC-knop van kleur, net als in de KW DDC-app.

Wifi-module & app-aansturing

Optionele app-aansturing voor ophangingsverstelling in realtime, via iPhone, iPod touch of iPad.

Maak kennis met de nieuwste technologie “made in Germany”: de KW DDC-schroefsets (Dynamic Damping Controls) met een ECU (Electronic Control Unit). De schroefsets met elektronisch aangestuurde dempers kunnen op een intelligente manier worden ingesteld via de app. Momenteel beschikbaar voor talloze voertuigen zonder fabrieks-ophangingsinstellingen.

Hiermee kunt u uw auto upgraden en uitrusten met een adaptieve demperaansturing; ook heeft u de mogelijkheid om deze via de KW DDC-app te verstellen en aan te passen op uw rijstijl. U heeft geen gereedschap nodig en hoeft de dempers ook niet fysiek aan te passen.

Met de gratis KW DDC-app en de optionele wifi-module kunt u uw eigen demperconfiguratie direct aanpassen.

kw_ddc_077

KW DDC-wifimodule
De KW DDC-wifimodule is als optie beschikbaar voor onze KW DDC ECU-schroefsets. Met de module kunt u via de KW-app de ophangingsdemping aansturen via uw iPhone, iPod touch of iPad.

KW DDC-configuratiekit
Via de DDC-app kunt u ook tot vijf verschillende eigen instellingen opslaan en via e-mail delen met vrienden.

BASIC
In het menu BASIC kunt u kiezen tussen de demperconfiguraties “Comfort”, “Sport” en “Sport+”. Met de DDC-knop kunt u schakelen tussen de drie vooraf ingestelde configuraties. De knop verandert van kleur om te laten zien welke configuratie er momenteel wordt gebruikt.

ADVANCED
In het menu ADVANCED wordt de huidige staat van de demperkracht weergegeven in realtime. De demperconfiguratie kan worden ingesteld in kleine (+/- 1%) of grote stappen (+/- 10%). De voor- en achterkant kunnen onafhankelijk van elkaar worden versteld.

PERSONAL
In het menu PERSONAL kunnen er tot vijf eigen demperinstellingen worden opgeslagen en geopend. Wie wil kan zijn configuraties via e-mail delen met vrienden.

SETTINGS
In het menu SETTINGS kan het design van de app worden gepersonaliseerd. Er is keuze uit diverse achtergronden en het opstartlogo kan worden geactiveerd of gedeactiveerd.

verlauf_trennlinie

KW DDC “Plug & Play”-schroefsets

Een “Plug & Play”-systeem voor VW-modellen die standaard beschikken over een elektronische demperverstelling.

KW biedt u ook de mogelijkheid om de interne OEM-fabrieksversteller van uw sportwagen te gebruiken voor het aansturen van de KW DDC Plug & Play-schroefsets. Dit is mogelijk bij de VW Scirocco, de VW Golf IV, de VW Passat, de 3-serie van BMW en andere modellen.

Het mooiste is: behalve het vervangen van de adaptieve OEM-fabrieksophanging door de KW DDC Plug & Play-schroefsets hoeft u geen verdere ombouwstappen te ondernemen; u hoeft zelfs de bedrading niet aan te passen. U plugt de KW DDC Plug & Play-schroefset gewoon in de fabrieksaansluitingen voor de adaptieve ophanging. De gebruiker kan schakelen tussen de diverse instellingen met de interne fabrieksaansturing in de auto.

kw_ddc_14

Ideale integratie van OEM-fabrieksaansturing met de voordelen van een verstelbare KW-schroefset.
Onze ophangingstechnologie is compatibel met de elektronica van diverse autofabrikanten. De verstelbare KW DDC Plug & Play-schroefset wordt herkend door de fabriekselektronica aan boord van het voertuig. Alle displays en bedieningselementen in uw voertuig blijven volledig functioneel, met de toevoeging van verstelbare demping. De roestvrijstalen constructie zorgt voor extra bescherming en weerbaarheid tegen de elementen, zout en vuil. De hoogteverstelling blijft behouden dankzij onze unieke constructiematerialen.

De Plug & Play-oplossing voor beter rijgedrag of meer comfort.
– Compatibel met de aansturing van de OEM-fabrieksophanging
– Voertuigspecifieke demperconfiguraties, zoals Comfort, Normal en Sport
– Bediening via interne fabrieksaansturing

DDC-PP-gal-img1_01_w340_h520
kw_ddc_15