Track Performance

Neem je met je straatlegale sportwagen voornamelijk deel aan circuitdagen op racecircuits of start je met je raceauto op verschillende motorsportevenementen? In de productcategorie “Track Performance” vindt u de ideale veringstechnologie voor uw circuitdagen met uw wegvoertuig en ook volledig instelbare raceschokken voor de professionele motorsport.

KW V3 Clubsport and KW V4 Clubsport

De KW Clubsport-schroefsets combineren de voortreffelijke racetechnologie van KW met onderhoudsvrije OEM-componenten van KW en een TÜV-certificaat. Hiermee heeft u het ideale product in handen om volledig gebruik te maken van het potentieel van uw sportwagen tijdens circuitdagen, rijclinics voor sportwagens, liefhebbersritten op Grand Prix-circuits en op circuits zoals de Nordschleife van de Nürburgring.

KW Racing

KW Competition-schroefsets zijn eerste keus voor veel internationale raceteams. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de lange geschiedenis van overwinningen en kampioenschappen die mede dankzij KW-racetechnologie zijn behaald maken deze schroefsets tot een succes.