Street Comfort

In onze product categorie “Street Comfort” vind je alle KW Suspensions producten die een hoger niveau aan rijcomfort.

KW V2 Comfort

Vindt u uw originele of achteraf aangebrachte sportonderstel te oncomfortabel en niet bruikbaar in uw dagelijkse leven? Onze KW Street Comfort-schroefsetophanging combineert rijdynamiek met een duidelijk pluspunt in rijcomfort in vergelijking met conventionele sportophangingen. Op verzoek kunt u het rijgedrag of het rijcomfort individueel strakker of comfortabeler aanpassen met behulp van de geïntegreerde uitgaande demping (TVR-A-technologie). Met de Street Comfort-schroefsets krijgt u het perfecte compromis tussen rijdynamiek en rijcomfort.

KW V3 Leveling

De KW Leveling schroefsets zijn ideaal voor bestuurders die niet op zoek zijn naar maximale verlaging, maar die de rijdynamiek en het comfort van een KW schroefset zoeken in combinatie met de bijna originele seriebodemvrijheid van de fabrikant.

De KW Leveling schroefsets richten zich op de combinatie van verhoogde rijdynamiek en comfort in samenhang met een minimale verlaging of, indien gewenst, verhoging van de vering. De KW Leveling schroefsets zijn de ideale retrofit dempers voor bestuurders die vaak op slecht uitgebouwde wegen rijden of bestuurders die hun auto vooral gebruiken in metropolen en stedelijke gebieden dan talrijke verkeersdrempels hebben. De progressieve schroefsetveren zijn zo ontworpen dat hun veerconstante een plus geeft aan het rijcomfort.

KW Schroefveren

De in hoogte verstelbare KW-veerkits zijn een geweldig alternatief voor gebruikelijke veren. U hoeft zichzelf niet tevreden te stellen met een vaste verlaging, omdat u zelfs na de installatie de hoogte kunt aanpassen met de KW-hoogteversteller.

KW Hydraulic Lift System

Met het HLS-tilsysteem kunt u uw sportwagen of verlaagde voertuig optillen om veilig obstakels te kunnen omzeilen, zoals snelheidsdrempels, spoorwegovergangen, wegwerkzaamheden, garages en ondergrondse parkeerplaatsen. Afhankelijk van de versie van het HLS-tilsysteem kan uw auto bij de vooras of bij beide assen hydraulisch tot wel 45 mm worden opgetild.

KW ESC Module

Steeds meer voertuigen zijn optioneel uitgerust met adaptieve ophangingsdemperregelsystemen, die na een defect of verhoogde slijtage moeten worden vervangen door kostbare OEM-dempers en vaak ook een obstakel vormen voor het verlagen van je voertuig. Om ervoor te zorgen dat u nog steeds profiteert van meer rijplezier in de vorm van een individuele montage achteraf van een schroefsetophanging of sportophanging, hebben we KW-decommissioning kits (KW ESC-module) ontwikkeld. De modules deactiveren uitsluitend alle functies van de standaard regelklepsturing – alle andere comfortfuncties blijven behouden.