Schroefkits

Voor elke vraag de perfecte ophanging – KW levert een breed scala aan verschillende ophangingen en KW-schroefsets.
Bestuurders vertrouwen op KW-schroefsets met verschillende varianten voor straatdemping.

KW Schroefset V1

De KW-schroefsetvariant 1 uit de “inox-line” is ons instapmodel voor meer rijplezier, met een aantrekkelijke en afzonderlijk aanpasbare verlaging. De afwerking van hoge kwaliteit, het gebruik van roestvrijstalen veerpoten, corrosiebestendige veren en schokdempers en de compatibele onderdelen zorgen niet alleen voor een lange levensduur van de auto, maar ook voor lang rijplezier.

KW Schroefset V2

Voor rijders die meer willen dan alleen een uitstekende look en verlaging binnen het TÜV-geteste bereik is KW-schroefsetvariant 2 uit de “inox-line” de perfecte oplossing. Niet alleen zorgen de roestvrijstalen veerpoten en de corrosiebestendige onderdelen voor een voortreffelijke duurzaamheid, u kunt ook de uitgaande vering van de dempers instellen op uw eigen wensen (in 16 klikken). Al met al goede redenen om de KW-schroefsetvariant 2 uit de “inox-line” aan te schaffen.

KW Schroefset V3

Met KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” krijgt u veel meer dan alleen een sportieve verlaging en uitstekend rijgedrag op alle soorten wegen. De configuratie is gebaseerd op onze jarenlange ervaring als ophangingsfabrikant en leverancier voor de internationale autosport, zoals de touringcarseries ADAC GT Masters, FIA GT1, FIA GT3, International GT Open, WTC, VLN en de legendarische ADAC Zurich-24-uursrace op de Nürburgring.

KW Schroefset V4

Met de KW Schroefsets Variant 4 combineren we toonaangevende racing-technologie met een duidelijk voordeel in alledaagse functionaliteit voor bovenklasse supersportwagens, sportwagens en snellere sedans zoals de Audi R8 (42), Audi RS6 (C7), BMW M5 (F10), Lamborghini Aventador LP 750-4 SV, Dodge Charger SRT Hellcat en Co. Dit zorgt voor een afzonderlijke afstelling van het rebound-dempen, evenals de compressiedemping bij lage en hoge snelheid. KW levert de Variant 4 met een voertuigspecifieke comfortinstelling en de verstelbare dempers kunnen met het geïntegreerde verstellingswieltje snel intuïtief worden ingesteld op een prestatiegerichte instelling, wanneer nodig.

KW DDC Schroefset

De KW DDC-schroefsets maken deel uit van het intelligente ophangingssysteem KW iSuspension. Dit combineert de voordelen van een adaptief dempersysteem met een voertuigspecifieke ophangingssysteem voor de aftermarket. De schroefsets zijn beschikbaar in twee versies: KW DDC ECU met aansturingsmogelijkheden via de KW-app en KW DDC Plug & Play voor bepaalde voertuigmodellen, waarmee de fabrieks-ophangingsconfiguratie kan worden aangepast.

KW V2 Comfort

Vindt u uw originele of achteraf aangebrachte sportonderstel te oncomfortabel en niet bruikbaar in uw dagelijkse leven? Onze KW Street Comfort-schroefsetophanging combineert rijdynamiek met een duidelijk pluspunt in rijcomfort in vergelijking met conventionele sportophangingen. Op verzoek kunt u het rijgedrag of het rijcomfort individueel strakker of comfortabeler aanpassen met behulp van de geïntegreerde uitgaande demping (TVR-A-technologie). Met de Street Comfort-schroefsets krijgt u het perfecte compromis tussen rijdynamiek en rijcomfort.

KW Schroefveren

De in hoogte verstelbare KW-veerkits zijn een geweldig alternatief voor gebruikelijke veren. U hoeft zichzelf niet tevreden te stellen met een vaste verlaging, omdat u zelfs na de installatie de hoogte kunt aanpassen met de KW-hoogteversteller.


KW Hydraulic Lift System

Met het HLS-tilsysteem kunt u uw sportwagen of verlaagde voertuig optillen om veilig obstakels te kunnen omzeilen, zoals snelheidsdrempels, spoorwegovergangen, wegwerkzaamheden, garages en ondergrondse parkeerplaatsen. Afhankelijk van de versie van het HLS-tilsysteem kan uw auto bij de vooras of bij beide assen hydraulisch tot wel 45 mm worden opgetild.

This image has an empty alt attribute; its file name is read-more.png

KW V3 Clubsport and KW V4 Clubsport

De KW Clubsport-schroefsets combineren de voortreffelijke racetechnologie van KW met onderhoudsvrije OEM-componenten van KW en een TÜV-certificaat. Hiermee heeft u het ideale product in handen om volledig gebruik te maken van het potentieel van uw sportwagen tijdens circuitdagen, rijclinics voor sportwagens, liefhebbersritten op Grand Prix-circuits en op circuits zoals de Nordschleife van de Nürburgring.

KW Racing

KW Competition-schroefsets zijn eerste keus voor veel internationale raceteams. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de lange geschiedenis van overwinningen en kampioenschappen die mede dankzij KW-racetechnologie zijn behaald maken deze schroefsets tot een succes.