KW-“inox-line”, variant 3

kw_gewindefahrwerk_variante_3_banner

Onbegrensde individualiteit in prestaties en comfort.
Dempers kunnen afzonderlijk worden ingesteld op uitgaande demping en compressie.

Zoals bij elke KW-schroefset hebben onze technici ook hier een sportieve, maar toch harmonieuze basisconfiguratie ontwikkeld. Om de perfecte ophangingsconfiguratie te kunnen garanderen voeren we tests uit op onze testinstallatie met zeven onderdelen; ook testen we de ophanging op landweggetjes, snelwegen en zelfs op de Nordschleife van de Nürburgring. Al jaren is KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” een van de beste aftermarket-producten en een standaard voor schroefsets. Ze worden zeer gewaardeerd door sportwagenrijders, tuners, grote en kleine fabrikanten zoals Alpina, MTM, Manthey, Oettinger en vele anderen in de internationale autobranche, dankzij de dempeigenschappen, de kwaliteitsafwerking en de duurzaamheid.

Geavanceerde technologie uit de autosport
Met KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” krijgt u veel meer dan alleen een sportieve verlaging en uitstekend rijgedrag op alle soorten wegen. De configuratie is gebaseerd op onze jarenlange ervaring als ophangingsfabrikant en leverancier voor de internationale autosport, zoals de touringcarseries ADAC GT Masters, FIA GT1, FIA GT3, International GT Open, WTC, VLN en de legendarische ADAC Zurich-24-uursrace op de Nürburgring.

variante_03_marginal2_01

Net als onze raceschroefsets uit de KW Competition-serie kan de KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” per wiel worden geconfigureerd op het gebied van compressie en uitgaande demping. Deze afzonderlijke verstelmogelijkheden worden zeer gewaardeerd door sportwagenfabrikanten, -tuners en -rijders over de hele wereld.

De perfecte ophangingsconfiguratie voor meer rijplezier
Als u al eens aanpassingen heeft gedaan aan uw auto is onze KW-schroefsetvariant 3 daarop de perfecte aanvulling. Dankzij de gepatenteerde KW-ventieltechniek voor afzonderlijke configuratie van de uitgaande demping en de compressie kunt u uw ophanging precies op maat maken. Met het aanpasbare KW-onderventiel kan het lagesnelheidsbereik van het compressieniveau via twaalf klikken worden aangepast.

U heeft geen verstelgereedschap nodig; aan de onderkant van de roestvrijstalen behuizing is al een gepatenteerde compressieversteller aanwezig. Met de aanpasbare compressiedemper met twaalf nauwkeurige klikken kunt u handmatig de rolbewegingen beïnvloeden zonder dat u de veerconstante hoeft aan te passen; deze is perfect afgestemd op de uitgaande demping.

Met de afzonderlijk aanpasbare uitgaande dempingsconfiguratie van de KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” kunt u direct het rijgedrag en het comfort beïnvloeden via de nauwkeurige klikverstelling. Afhankelijk van het voertuigtype moeten de uitgaande ventielen van de KW-dempers, met een dubbele buis aan de bovenkant van de zuigerstang, worden versteld met een geïntegreerd verstelwiel of met de meegeleverde draaiversteller.

Door de uitgaande kracht aan te passen via het verstelwiel worden de bewegingen van het voertuig verminderd. Zo heeft u meer stabiliteit op hogere snelheden in bochten. Als u bijvoorbeeld de wiel-bandcombinatie (met goedkeuring van de autofabrikant) vervangt door grotere wielen kunt u met de KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” het rijgedrag van de auto hier perfect op afstemmen.

v3

Kwaliteit, individualiteit en duurzaamheid
De KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” en elke afzonderlijke demper worden tijdens de productie onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstests om te kunnen voldoen aan de hoge standaarden van ons KW-kwaliteitsmanagement. De veerpoten in de KW-schroefset worden gemaakt van roestvrij staal, zijn 100% roestvrij en gaan onbeperkt mee.

Daarom heeft zelfs jarenlang gebruik geen invloed op de traploze verlaging via de vuilbestendige KW-trapeziumdraad en de KW-composietrand. Via een individueel ingestelde verlaging binnen het traploze verstelbereik kunt u visueel de nadruk leggen op de sportiviteit van uw auto, iets wat in de prestatiegerichte tuningscene erg populair is.

– Dempertechnologie voor verstelbare uitgaande en compressiedemping
– Roestvrijstalen “inox-line”-technologie
– Afzonderlijk en traploos in hoogte verstelbaar
– TÜV-getest verstelbereik
– Onderdelen van hoge kwaliteit voor een lange levensduur
– Complete documentatie voor eenvoudig gebruik
– Verstelbare uitgaande demping via 16 nauwkeurige klikken
– Verstelbare compressiedemping via 12 nauwkeurige klikken
– Unieke, afzonderlijk verstelbare demperkracht