KW V2 Comfort schroefset

Voor meer stabiliteit en rijcomfort.
Met aanpasbare uitgaande demping.

Voor rijders die meer willen dan alleen een uitstekende look en verlaging binnen het TÜV-geteste bereik is KW-schroefsetvariant 2 uit de “inox-line” de perfecte oplossing. Niet alleen zorgen de roestvrijstalen veerpoten en de corrosiebestendige onderdelen voor een voortreffelijke duurzaamheid, u kunt ook de uitgaande vering van de dempers instellen op uw eigen wensen (in 16 klikken). Al met al goede redenen om de KW-schroefsetvariant 2 uit de “inox-line” aan te schaffen.

variante_02_marginal

Meer comfort of meer sportiviteit? U beslist!
Zoals bij alle KW-schroefsets ontwikkelen onze technici ook hier voertuigspecifieke demperinstellingen, die worden onderworpen aan uitgebreide testprocedures op de Nordschleife van de Nürburgring en in ons KW-centrum voor rijdynamiek met zeven testpunten. Met een KW-schroefset profiteert u van een dynamischere en directere rijervaring. Vanwege de aanpasbare uitgaande vering in onze KW-schroefsets van variant 2 heeft u meer invloed op het gebruik en het comfort van de auto. Met 16 precieze klikken kunt u de KW-dempers aanpassen (strakker of comfortabeler) zonder dat dit invloed heeft op het onderventiel van de compressiedemper.

Afhankelijk van het voertuigtype moeten de uitgaande ventielen van de KW-dempers, met een dubbele buis aan de bovenkant van de zuigerstang, worden versteld met een geïntegreerd verstelwiel of met de meegeleverde draaiversteller. Door de uitgaande kracht aan te passen via het verstelwiel worden de bewegingen van het voertuig verminderd. Uw auto blijft recht rijden en u heeft meer stabiliteit op hogere snelheden in bochten. Als u bijvoorbeeld de wiel-bandcombinatie (met goedkeuring van de autofabrikant) vervangt door grotere wielen kunt u met KW-schroefsetvariant 2 het rijgedrag van de auto en de nieuwe wielen perfect op elkaar afstemmen.

KW Quality: uw tevredenheid is onze motivatie
In ons hoofdkantoor in Fichtenberg wordt elke KW-schroefsetvariant uit de “inox-line” tijdens de productie onderworpen aan uitgebreide stresstests om te kunnen voldoen aan de hoge standaarden van ons KW-kwaliteitsmanagement. Elke demper en elke ophangingsset wordt afzonderlijk op grondige wijze getest. Natuurlijk geven we als Duitse fabrikant een garantie van twee jaar op al onze meer dan 4.600 ophangingssystemen, die verder gaat dan OEM-kwaliteit.

kw_variante_v2_01

Veerpoten in KW-schroefsets zijn 100% roestvrij en hebben een onbeperkte levensduur in alle weersomstandigheden. Alle onderdelen zijn ontworpen voor langetermijngebruik. De zoutsproeitest heeft uitgewezen dat de KW-veerpoten vrij van oxidatie zijn. Zelfs jarenlang gebruik heeft geen invloed op de hoogteverstelling.

– Dempertechnologie met verstelbare uitgaande demping via 16 nauwkeurige klikken
– Roestvrijstalen technologie “inox-line”
– Afzonderlijk en traploos in hoogte verstelbaar
– TÜV-getest verstelbereik
– Systemen direct klaar voor installatie
– Onderdelen van hoge kwaliteit voor lange levensduur
– Complete documentatie voor eenvoudige installatie

Verstelling: verstelbare uitgaande demping met 16 klikken.
U kunt de KW-schroefsetvariant 2 uit de “inox-line” verstellen via 16 klikken. De aanpassingen aan de uitgaande demping hebben net zoveel invloed op de rijdynamiek als een vervanging van de complete wielenset of de installatie van een set winterbanden. U kunt de dempeigenschappen van de weerbestendige KW-schroefset 2 uit de “inox-line” instellen, zodat deze strakker of losser worden, afhankelijk van uw wensen. De ophanging is geschikt voor alle competitieve rijders die voor hun rijplezier meer willen dan alleen een traploze verlaging.