KW-“inox-line”, variant 1

kw_gewindefahrwerk_variante_1_banner

Sportief in het gebruik en een fantastische look.
Met in de fabriek voorgeconfigureerde demping.

De KW-schroefsetvariant 1 uit de “inox-line” is ons instapmodel voor meer rijplezier, met een aantrekkelijke en afzonderlijk aanpasbare verlaging. De afwerking van hoge kwaliteit, het gebruik van roestvrijstalen veerpoten, corrosiebestendige veren en schokdempers en de compatibele onderdelen zorgen niet alleen voor een lange levensduur van de auto, maar ook voor lang rijplezier.

variante_01_marginal_01

Traploze verlaging
KW-schroefsetvariant 1 zorgt voor maximale verlaging binnen het TÜV-geteste bereik. Afhankelijk van het voertuigmodel is dit tussen de 30 en 70 mm of tussen de 50 en 90 mm. Zelfs na een aantal jaar kunt u nog steeds snel en eenvoudig de hoogte aanpassen dankzij de vuilbestendige trapeziumdraad en de composietrand. De verlaging op de vooras vindt plaats via onze composiet-hoogteversteller uit één stuk, op de achteras is dit hetzelfde, tenzij de auto een afzonderlijke veer en schokdemper heeft. De meegeleverde hoogteversteller voor de achterkant zit ofwel bovenop, of onder de achterveer.

Vertrouw op onze ervaring
We zijn al 15 jaar lang marktleider op het gebied van innovatie en ophangingssystemen op maat, zowel voor de weg als het circuit. Overal ter wereld vertrouwen rijders, fabrikanten en tuners op onze KW-schroefsets “made in Germany”. Elke KW-schroefset die wordt ontwikkeld en gefabriceerd in het Zwabische Fichtenberg wordt tijdens de productie onderworpen aan uitgebreide stresstests om te kunnen voldoen aan de hoge standaarden van ons KW-kwaliteitsmanagement. Natuurlijk geven we als Duitse fabrikant een garantie van twee jaar op al onze meer dan 4.600 ophangingssystemen, die verder gaat dan OEM-kwaliteit.

Optimaal voorgeconfigureerd
– Sportieve en comfortabele demptechnologie
– Roestvrijstalen “inox-line”-technologie
– Afzonderlijk in hoogte verstelbaar
– TÜV-getest verstelbereik
– Systemen direct klaar voor installatie
– Onderdelen van hoge kwaliteit voor lange levensduur
– Complete documentatie voor eenvoudig rijden

Verstelling: in de fabriek voorgeconfigureerde demperinstellingen
KW-schroefsetvariant 1 uit de “inox-line” heeft een voertuigspecifieke, vooraf ingestelde demperconfiguratie. De veer en de demper zijn perfect op elkaar afgesteld, zodat u tijdens het rijden profiteert van een optimale balans tussen sportiviteit en comfort.

Zelfs bij een volle lading en maximale asbelasting maken de dempers altijd een sportieve indruk. KW-variant 1 uit de “inox-line” is waarschijnlijk zeer interessant voor tuningfans die zich richten op “show & shine”-evenementen.

v1

Structuur en functie van een KW-schroefset
Een KW-schroefset beschikt over een 100 procent corrosiebestendige roestvrijstalen veerpootbehuizing en kan altijd in hoogte worden versteld. Dankzij de vuilbestendige trapeziumdraad en de rand van de hoogteversteller van duurzaam composiet kan de hoogte ook na jarenlang rijplezier nog steeds worden versteld.

De rand van polyamidecomposiet:
In tegenstelling tot geanodiseerde veerzittingen van aluminium gebruiken we bij KW een duurzame rand van polyamidecomposiet met een roestvrijstalen inlassing. Draardoor word de rand van polyamidecomposiet niet beschadigd, zelfs niet bij vuildeeltjes als remstof of zandkorrels.

De “inox-line” van KW in detail en de zoutsproeitest
– Hoge corrosiebestendigheid
– Onovertroffen kwaliteit
– Perfecte looks, permanent

Meegeleverde KW-toolkit
Elke KW-schroefset wordt geleverd met een handige KW-toolkit, die bestaat uit:
– een TÜV-certificaat
– installatie- en aanpassingsinstructies
– een steeksleutel

kw_variante_v1_07