Schroefveren

KW-veerkit met hoogteverstelling

Voor een betere look en meer rijdynamiek – in OEM-kwaliteit.

De in hoogte verstelbare KW-veerkits zijn een geweldig alternatief voor gebruikelijke veren. U hoeft zichzelf niet tevreden te stellen met een vaste verlaging, omdat u zelfs na de installatie de hoogte kunt aanpassen met de KW-hoogteversteller.

Uw voertuig krijgt met de in hoogte verstelbare KW-veerkit niet alleen een dynamischere look, ook het stuurgedrag en het reactievermogen van de standaarddempers worden flexibeler. Alle rijhulpsystemen en comfortfuncties van een adaptieve serieophanging blijven met onze voertuigspecifieke configuratie behouden.

hoehenverst_feds_va

Niet langer 30-30 of 40-40!
Met gebruikelijke verlagingsveren moet u aan het begin al een besluit nemen over de verlaging. Met de in hoogte verstelbare KW-veerkits is dat niet nodig. Afhankelijk van het voertuig kunt u de verlaging via de schroefbus binnen het verstelbereik aanpassen, ook wanneer de veren al zijn geïnstalleerd. Zo kunt u met een in hoogte verstelbare KW-veerkit voor een Audi S5 de auto verlagen van 5 tot 35 mm. Het aanpassen van de verlaging bij een vervanging van de wiel-bandcombinatie is op die manier geen enkel probleem meer.

OEM-kwaliteit
De door KW gebruikte kwaliteitsveren van verenstaal zijn bij de KW-schroefsetveerkits qua veerconstante specifiek afgesteld op de diverse standaardophangingsdempers en wielbelastingen. Bij de ontwikkeling van de diverse veerkits houden we er rekening mee dat de veerconstante perfect moet zijn afgesteld op de verschillende dampereigenschappen van uw adaptieve serieophanging.

Naast de (oppervlakte)afwerking van hoge kwaliteit en de KW-hoogteversteller wordt er met onze in hoogte verstelbare KW-veerkits altijd een voertuigspecifieke schokdemper meegeleverd met een stofbeschermingssysteem die uw standaardophanging beschermt tegen slijtage door verstuiving en zout.

– Afzonderlijke hoogteverstelling van de standaardophangingskit
– Adaptieve demperaansturing blijft actief
– Voertuigspecifieke veerconstanten
– Beter stuurgedrag
– Betere looks

Verstelling: toepassingen en aanpassing
De in hoogte verstelbare KW-veerkits zijn geschikt voor rijders die hun auto willen verlagen en willen profiteren van een afzonderlijk verstelbereik.

hoehenverst_feds_ha

Download 2020 prijslijst.