KW Summer Sales!

Het is eindelijk zomer! De temperatuur stijgt, de airco draait op volle toeren, en dankzij de KW Summer Sales kun je nu flink wat geld besparen op het verlagen van je auto. En met een KW-schroefset is je auto deze zomer alvast al “cool”.

KW Summer Sales – koop een KW-schroefset en bespaar tot € 350*!

Tijdens de actieperiode van 1 juli t/m 30 september 2017 introduceren we “ophangingsspecifieke” kortingscodes. Je kunt deze inwisselen bij aankoop van geselecteerde KW-schroefsets, en zo tot wel € 350,- besparen op de adviesprijs! De KW Summer Sales-kortingscodes zijn ook geldig als je de KW-schroefset koopt bij een deelnemende gespecialiseerde dealer. Neem contact op met je lokale KW-vestiging of KW-importeur. Zij kunnen je aanbevelingen doen voor een KW-dealer bij jou in de buurt.

Bij aankoop van een Variant 1 bespaar je € 150* met de kortingscode KWSUSA2017V1.

Bij aankoop van een Variant 2 bespaar je € 250* met de kortingscode KWSUSA2017V2.

Bij aankoop van een Variant 3 bespaar je € 350* met de kortingscode KWSUSA2017V3.

* = LET OP: DE GENOEMDE PRIJZEN GELDEN VOOR DE BELGISCHE MARKT EN ZIJN INCLUSIEF 21% BTW EN EXCLUSIEF VERZENDKOSTEN. DE PRIJZEN KUNNEN PER LAND VERSCHILLEN, AFHANKELIJK VAN BTW-TARIEVEN, VERZENDKOSTEN EN IMPORTTARIEVEN. VRAAG BIJ UW NATIONALE KW SUSPENSIONS-PARTNER (KW-IMPORTEUR/DISTRIBUTEUR) OM MEER INFORMATIE