KW Clubsport

kw_clubsport_banner

De KW Clubsport-schroefsets maken optimaal gebruik van de compromisloze technologie uit de wereld van motorsport voor het gebruik op (straat)circuits.

De KW Clubsport-schroefsets combineren de voortreffelijke racetechnologie van KW met onderhoudsvrije OEM-componenten van KW en een TÜV-certificaat.

Hiermee heeft u het ideale product in handen om volledig gebruik te maken van het potentieel van uw sportwagen tijdens circuitdagen, rijclinics voor sportwagens, liefhebbersritten op Grand Prix-circuits en op circuits zoals de Nordschleife van de Nürburgring.

kw_clubsport_02

Ontwikkeld op het zwaarste circuit ter wereld:
De Nordschleife van de Nürburgring

De KW Clubsport-schroefsets kunnen zich aanpassen op de diverse circuitoppervlakken, scherpe bochten en plotselinge hoogteverschillen. De KW Clubsport is thuis op de beroemde bochten van de 20,8 kilometer lange Nordschleife van de Nürburgring.

KW is ophangingsfabrikant voor diverse raceklassen en heeft in tien jaar tijd zes overwinningen in de ADAC Zurich-24-uursrace op de Nürburgring op zijn naam geschreven, evenals het kampioenschap in de ADAC GT Masters 2011. Meer dan 70 raceteams in de VLN Endurance Championship-series zijn uitgerust met KW-schroefsets. Deze raceteams vertrouwen op de race-expertise en -ervaring van KW voor de configuratie van hun auto’s. De inzichten uit deze raceklassen zijn verwerkt in de ontwikkeling van de KW Clubsport-schroefsetsystemen.

De KW Clubsport is ook verkrijgbaar in twee- en drievoudig instelbare versies (drievoudig: met een afzonderlijk reservoir); deze bieden de gebruiker talloze instellingsmogelijkheden. Hiermee kan de gebruiker zijn ophanging precies aanpassen op zijn of haar rijstijl en de wiel-bandconfiguratie hierop afstemmen.

De uitgaande en de compressiedemping zijn afzonderlijk met de hand instelbaar via de geïntegreerde klikverstelling. Sommige versies beschikken over optionele verstelbare steunlagers aan de bovenkant.

kw_clubsport_01 

verlauf_trennlinie

Tweevoudig instelbare KW Clubsport-schroefsets

Racetechnologie

Met de verstelknop voor de uitgaande demping kunt u via 16 nauwkeurige klikken uw persoonlijke voertuigconfiguratie bepalen. Zo heeft u invloed op de belasting van wielen en banden of kunt u rekening houden met chassiseigenschappen. Daarnaast kunt u via 12 nauwkeurige klikken de lagesnelheidsdemping (compressiedemping) aanpassen. Ideaal voor het instellen van uw wiel- en bandconfiguratie.

Clubsport-gal-img1_01_w340_h520

Met deze verstellingsfuncties kan de gebruiker het voertuiggewicht, wiel-bandcombinaties, diverse wegoppervlakken en omgevingsomstandigheden invoeren.

– Dempertechnologie voor verstelbare uitgaande en compressiedemping
– Roestvrijstalen “inox-line”-technologie
– Traploze verlaging
– TÜV-getest verstelbereik
– Onderdelen van hoge kwaliteit voor een lange levensduur
– Verstelbare uitgaande demping via 16 nauwkeurige klikken
– Verstelbare compressiedemping via 12 nauwkeurige klikken
– Unieke, afzonderlijk verstelbare demperkracht
– Optionele bolvormige dragende aluminiumringen aan de bovenkant

Verstelling: toepassingen en demperinstellingen

De tweevoudig instelbare KW Clubsport heeft het ideale verstelbereik voor racecircuits als de Nordschleife van de Nürburgring en voor andere racecircuits.

kw_clubsport_04

verlauf_trennlinie

Drievoudig instelbare KW Clubsport-schroefsets

De technologie van de 24-uursracewinnaar

KW heeft de drievoudig instelbare Clubsport-schroefset ontwikkeld op de Nordschleife en in de zevenvoudige testinstallatie. Bij het verstellen van de drievoudig instelbare Clubsport kunnen de wielbelasting, het voertuiggewicht en de versterkingen van het chassis (verhoogde stijfheid) allemaal mee worden genomen. Net als bij de drievoudig instelbare schroefsets uit de KW Competition-serie worden ook hier de aanpassingen aan de lage- en hogesnelheidscompressie uitgevoerd via de gepatenteerde KW-ventielbediening op het reservoir.

Clubsport-3w-gal-img1_01_w340_h520

U kunt met de hand via zes nauwkeurige klikken de lagesnelheidscompressiedemping aanpassen met het paarse verstelwiel. Met het gouden verstelwiel kunt u via 14 nauwkeurige klikken de hogesnelheidscompressiedemping aanpassen. De uitgaande demping kan via 16 nauwkeurige klikken worden aangepast, iets wat zorgt voor merkbare veranderingen. Een daling van de uitgaande krachten betekent comfortabeler rijden, ideaal voor op de snelweg.- Verstelbare uitgaande demping via 16 nauwkeurige klikken

– Verstelbare compressiedmeping via 6 klikken voor lage snelheden en 14 nauwkeurige klikken voor hoge snelheden
– Traploze verlaging
– TÜV-getest verstelbereik
– Onderdelen van hoge kwaliteit voor een lange levensduur
– Unieke, afzonderlijk verstelbare demperkracht met optionele bolvormige aluminium steunlagers aan de bovenkant

Verstelling: toepassingen en demperinstellingen

De KW Clubsport-schroefsets met drie richtingen zorgen voor de flexibiliteit om snel de voertuigconfiguratie aan te passen op de diverse race-evenementen en -circuits.

kw_clubsport_10